kolmapäev, 18. märts 2009

aeg ei peatu...

Tänane päev on olnud nii aktiivne ja väsitav, et vot täpselt nii kiiresti ja palju nagu sellel pildil ma ümbritsevat märkan.
Äratus oli varahommikul kell 2.50(!!!), sest pidin olema juba 3.20 rahuldavas konditsioonis lähedalasuva poe parklas. Edasi läks sõit Tartust Tallinnasse. Kohale jõudes avastasime rõõmuga, et aega oli tegelikult tunnijagu üle. Rüüstasime paar tanklat ja siis edasi Balti jaama. Milline õnnistus: sõita Tallinnasse, et seal Tartu rongi peale minna. Oleks veel lihtsalt niisama passimine, ei, terve tee tuli veel aktiivselt tööd rabada. Tagasi Tartus, sain korra kodust läbi joosta ja siis uuesti linna peale. Seekord kaasas 2 energiajooki, et kuidagigi vaimu sees hoida. Lisaks kõigele oli veel lõpuks vaja üks koosolek üle elada. Sai seal tegelikult käitutud nii nagu ei tohi - pidevalt asju kommenteerida ja kuulamise asemel hoopis huvitavamate tegevustega tuju üleval hoitud.
Iseenesest ei saagi kohe pihta, et praegu nii väsinud olen, kuid ometi annavad selgeid vihjeid teatud märgid. Näiteks poes andsin müüjale Säästukaardi asemel oma pangakaardi.
Puhkust pole ka järgneval kahel päeval loota.

1 kommentaar:

ArvoS ütles ...

Elamiseks peaks ikka natuke aega leidma - muidu ei pane tähelegi kui aeg läbi saab :-)