teisipäev, 5. veebruar 2008

Kõigepealt pildist:
Tegu on sama kiisuga, kes ka paaril eelmisel pildil poseeris. Lihtsalt avaldan ühe lugeja soovil ka nö korraliku pildi. Eks tõesti, see juba neljas pilt sellest kassist, kuid alles esimene korralik portree.

Sain paar päeva huvitava diagnoosi, kus tuli välja, et mind pikemalt vaevanud tervisehäda lööb välja organismi nõrgenedes(magamatus, stress, külmetus jne). Vot see pani mind muigama. Nimelt praegu, kus ma ametlikult puhkan jääb ka kohati uneajast puudu. Ei taha mõeldagi, et mis veel siis saabkui ma "puhkamise" lõpetan. Muidugi eriti tragikoomiliseks muudab selle fakt, et ega see rabelemine endaga eriti tulemusi kaasa ei toogi. Nüüd kui "puhkamise" lõpetan, siis lisandub mul koheselt üks väike lisatöö, mis on ka õnneks tasuline. Minu viga ju tavaliselt selles, et teen tasuta töid. Seepärast ka viimasel ajal blogigi veidi kannatanud. Pole olnud aega ka fotokat kätte võtta.
Selle kõige peale võiks naljaga pooleks öelda, et kui nüüd meditsiin kiiresti ei aita, siis peaks vist kirstu valima hakkama.
Siin sobiks taustalooks Sõprse Puiestee - Validool, mis näiteks minul ka hetkel mängib.

Kommentaare ei ole: