laupäev, 5. juuli 2008

Ilus õhtu

Kell oli umbes 23, kui Kihnu Virve oma perega rahvamajas esinemise lõpetas. Tõeliselt esmaklassiline esinemine, kaheksast üheteistkümneni. Kindlasti lisan ka sellest lähipäevil mõne pildi. Kiire grillimine, väheke vahuveini. Kuna kell oli alles 23.30, siis tuli idee mereranda minna. Umbes 15 minutit jalutamist ja olingi rannas. Vaatepilt oli lummav... paremal oli taevas veel päikeseloojangust punakas, otse merele vaadates välkus silmapiiril äike. Kuna see oli nii kaugel, siis mingit mürinat kuulda ei olnudki. Ka meri oli väga tasane, puhus vaid ülinõrk tuul.
Otse loomulikult ei olnud sel ajal nii valge, tegelikult oli üsna hämar. Antud pilt on lihtsalt tehtud 15 sekundilise säriga. Probleemiks oli vaid leida mõni kivi, mis ei oleks kajakate poolt ära "värvitud". Pilti pole töödeldud, muutsin vaid resolutsiooni.
See oli väga kaunis õhtu, kahju oli vaid sellest, et M.R polnud seal koos minuga, sest just siis oli meil väike tähtpäev. Kuigi tänesest kõnest talle selgus, et ka tema on sunnitud Kreekas äikest jälgima. Tal oli seal paar õhtut järjest äikesetorm olnud.

3 kommentaari:

Arra ütles ...

tõsiselt kena :D
selline..maagiline tunne jääb :)

ArvoS ütles ...

Pole midagi öelda - pilt on kena.

Funestus ütles ...

tänan, kuna kivid pole just eriti loodis, siis kahjuks on see üks väheseid mis enam vähem sirge on