laupäev, 9. jaanuar 2010

soe tunne



Päris sooja tunde tekitab, kui saab kellelegi head teha. Hoolimata külmast ja kargest talveilmast sai täna üks väga soe tegu tehtud. Organiseerisin abi kolmele lapsele, kes seda ka tõsiselt vajavad. Praegu korralike riieteta ja alatoitunud kolm last ei ole süüdi nende ema ja vanaema tegudes ja elukommetes.
Samas kogus, mis neile nüüd sai üllatas inimesi, kes selle kohale viisid. Kui nemad olid kiiresti kriisiabina suutnud viia vaid mõned tekid, madratsid ja kartuleid, siis nüüd tuli paar kasti söögi ja toiduainetega, mitu kasti riideid, kõigile kolmele lapsele väga korralikud ja täiesti uued talvejalatsid ning ka mõningaid mänguasju.
Vihale ajab vaid see, et pea kõigis valdades on olemas noorsootöötajad, kuid nende kolme lapse aitamine sai teoks hoopis tänu paarile tähelepanelikule inimesele.

Olen viimasel ajal hakanud murelikuks muutuma seoses oma reisiga. See, mis praegu Euroopas toimub... Vähemalt ei pea läbi Soome lendama :)

3 kommentaari:

Asjadest ütles ...

Mis laste isast kuulda on olnud?

Funestus ütles ...

Ei võtaks sel teemal sõna... Tegin ka postituse just seepärast piisavalt väheütleva(ei maininud isegi maakonda ega valda).
Liigne tähelepanu avalikuse poolt on viimane mida need lapsed vajavad.

ArvoS ütles ...

Tubli oled! :-)