kolmapäev, 14. november 2007

Kuldne


Tõeliselt kuldne õis...
K, kuna sulle meeldisid mu oranžid lilled, siis lisan spetsiaalselt sulle veel ühe :)


lisan komentaarina ka pikema jutu, kuna tegu on siiski fotoblogiga, siis ei kirjuta ma seda siia alla

5 kommentaari:

Funestus ütles ...

Mõtlesin täna pikalt, miks ma selle blogi üldse tegin. Mõtlema pani mind K postitus, mille ta oma blogis tegi. Ega ma ei teagi vist täpset põhjust. Osaliselt on see tingitd ühe mu foto edust fotokonkurssil, osaliselt ka sellest, et oli tol hetkel parajas masenduses. Plaanisin jääda täiesti anonüümseks, kuid nüüd oskavad mind selle blogiga seostada väga paljud inimesed. Paljudele on selle sisu ja pidevalt kurvameelsed postitused olnud üllatuseks. Samas on see just minu võimalus elada välja oma teine mina. Tavaelus teavad mu teiset, tõsisemast poolest vaid need, kes mind tõelisetl tunnevad. Neid inimesi on aga väga vähe...
Tegelikult oli sel üks vike tagamõte veel, kuid see ei toiminud. Lootsin sellega nö juhuslikult öelda ühele inimesele, kui palju ta mulle tähendab(tähendas?). Ma ei tea, kui palju ta sellest aru sai, kuid nüüd pole sel enam tähtsustki. Kuigi samas tean, et külastad mu blogi endiselt ja suhteliselt sagedalt. Igastahes võtan seda nüüd kui võimalust näidata oma teist ja ilmselt loomulikumalt külge.
Igastahes pole selle eesmärk koguda massiliselt külalisi. Kas sel blogi üldse ongi hetkel mingi eesmärk, ei tea. Samas, kui keegi leiab, et need pildid, mida olen teinud talle meeldivad, siis on tore kui suudan kellegi päeva paremaks muuta. Seepärast soovingi ausat kriitikat, mis on halvasti, mis hästi.

Kui oled mõnest pildist huvitatud, siis saada kiri, siit pole mõtet pilte alla tõmmata. Ma saadan parem 7Mpixslise originaali.

Loodan, et leiate ka tulevikus siit midagi meeldivat
Funestus

Arra ütles ...

Kuldsete/oranzide õite pildistamise peale on sul kahtlemata annet :)
Ilus

Arra ütles ...

ma lisaks omalt poolt veel seda, et ma ei usu hästi, et sul väiksena täiesti blondid juuksed olid :D
ja seda ka: kas su võidupilt on juhuslikult üleval ka siin blogis?

Funestus ütles ...

see ei olnud päris võit ja seda pilti ma siia ei pane, põhimõtteliselt

T ütles ...

kas peabki blogil eesmärk olema?

"tähtis pole sihtmärk, tähtis on vaid tee"

Oma mõtete piltidesse kirja panemine on eesmärk iseenesest. ja lisafunktsioonina saavad külastajad pilte imetleda ja kommentaare klaviatuurist välja imeda(võtta ülekantud tähenduses palun, sest tegelikult neil kes kirjutavad on mõtteid küll ma arvan) xd

küllap ta mõistis, kui ta siin korduvalt käis...

igal juhul jätka oma blogiga samas vaimus, hästi armsad pildid on:)

negatiivne kriitika pole mu tugevam külg, nii et selle jätan vahele;)

seega kokkuvõtteks - vägasuperlahe d:)

-T-