teisipäev, 19. veebruar 2008

Which way now???

Kohtusin eile ühe huvitava seltskonnaga. Ma arvan, et mina ei olnud küll seltskonnale väga atraktiivne, kuid mis teha. Tegelikult on nii, et on raske suhelda, kui mingis seltskonnas mõni inimene väga vastumeelsena tundub. Vähemalt minu võib see täielikult halvata.
Nüüd jääb vaid valida tulevane tee, kas nendega veel kohtuda või jätta nii nagu on.

Täiendus kell 21.55!!!
Njah, selle postituse vastukajana on tulnud tegelikult päris õigustatud kriitika. Kuid siiski rõhuks esimesele lausele, et seltskond oli huvitav. Eriti 3 inimest kes mulle eriti sümpaatsena tundusid ja kellega sooviks kindlasti ka tulevikus suhelda. Lisaks muidugi minu kutsuja, kes on samuti väga tore inimene. Väljendasin end veidi liiga negatiivselt. Vabandan kui keegi end puudutatuna tundis.

Endiselt on kiire, seepärast pole jõudnud isegi mailboxis olevatele kirjadele vastata.

5 kommentaari:

ArvoS ütles ...

Rohkem sallivust. Ei tea küll ühtegi üdini ebameeldivat inimest. Kindlasti on igal inimesel midagi mis meeldib. Lihtsalt inimesed on erinevad. Ei tasu esimesel kohtumisel kleepida inimestele silte külge - see võib väga valusalt tagasi tulla! Kui tuletan meelde oma noorusaegu siis sai ka seda viga tihti tehtud. Elu õpetab! Ära püüa kõigi eest kõikke ära teha - puhka ka vahest ja maailm tundub kohe parem paik. Edu.

Anonüümne ütles ...

Kui ei meeldi, siis tavatsetakse öelda, et sinu vabadus on lahkuda.

Anonüümne ütles ...

Kui ei meeldi, ära söö. Tavatsetakse öelda.

Üdini ebameeldiv ei olegi keegi, aga mõne inimese jaoks võid ikkagi vastumeelne olla. Mõnikord saab sellest ebakõlast kohe esmapilgul aru. Ja ma nõustun, et esmamulje on tähtis, aga ometi väidan, et see mulje võib hiljem totaalselt muutuda...

which way to go? - anyway ;)

Anonüümne ütles ...

Esmamulje esmamuljeks..kõik inimesed lihtsalt ei sobi omavahel kokku ja kõik!
Pilti vaadates pole vahet milline tee valida- kõik viivad ühte kohta kokku. Nagu vanasti viisid kõik teed Rooma ;)
Hakka aga vaikselt sammuma ja küll siis näed, mis tee valida, ikka see mis kõige õigem tundub :)

Sirru ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.