kolmapäev, 29. oktoober 2008

Noorkuu

Eile käisin Noorkuu kontserdil. Nende tase on ikka endiselt kõrge või tegelikult isegi parem kui vanasti - nagu hea vein, mis aastatega vaid paremaks muutub. Külalistest suutis kõige võimsama mulje jätta Hendrik Sal-Saller.
Tegelikult oli huvitav kuulata kuidas Noorkuu laulis oma vanu laule veidi uudsemal kujul. Ilmselt on nad tüdinenud ikka ja jälle neid samu laule koguaeg ühtmoodi laulmast. Veel toredam oli muidugi kuulda seni avaldamata lugusid.
Tegelikult lisaks nüüd veidi negatiivset kriitikat kah, sest just halvad uudised ja halvustavad arvamused müüvad ;) On arusaadav, et Remi bass on läbi mikrofoni veelgi madalamaks keeratud, kuid kohati on sellega tõsiselt liiale mindud. Eelmise aasta kontserdil oli selles osas parem, et bass oli tunduvalt loomulikum. Tegelikult sai ka helimees väikese apsuga hakkama. See oli vist loo Seal kus silmapiir ajal, kui Rein oli just lõpetanud oma "kitarrisoolo" ja asunud jst laulma. Loomuliku hääle asemel tuli aga jätkuvalt nö kitarrihääl, ehk kõrgem ja kärisevam hääl, mis siis kiiresti tunduvalt vaiksemaks ja pehmemaks keerati.
Nüüd tuleb veel Novembri lõpus ilmuvat DVD-d ootama jääta :)

Pildist: Pilt on tehtud ühes pulmas, kus noorkuu esinemine oli üllatuskingiks. Kuna tegu on üleeelmise svega, siis siin on nad veel oma valgetes ülikondades.

Muusikaks: Noorkuu - Nii hea

1 kommentaar:

Funestus ütles ...

PS!
M.R ei laulnud, või noh, ei vihisenud kaasa kui seda paluti. Mina olin aga selles suhtes väga eeskujulik ja püüdlik :)