teisipäev, 23. detsember 2008

kõik viitab jõuludele

Vaatasin veidi oma blogi statistikat. Täpsemalt Woopra oma, sest seal on näha lisaks otsingulehele ka otsisõna. Viimase kuuga on saabunud rohkem kui 20 inimest läbi google.ee(põhiliselt pildiotsingust). Märksõnadeks on olnud jõulud, jõulurahu, piparkook jne. Hämmastav oli see, et sõna jõulurahu juures tuli google otsingust just minu eelmise aasta pilt ja selle all link rohkem tulemusi blogger.com saidilt. Sinna klikkides oli neid tulemusi tervelt 4 lehte.

Selle pildiga tahaks öelda, et jõulud on lisaks sallimise ja hoolimise ajale ka kaunis aeg armastada ja olla armastatud. Pange tähele, et pildi all paremas nurgas on üks üliõpilaste paar. Miks üliõpilased? Väga lihtne, üks neist kannab TÜ teklit. Hoides üksteiselt nii armsalt kinni nad lihtsalt istuvad üksteise lummuses ja vaatavad mööda ruttavaid inimesi. Isegi suudlevate tudengite meelest on jõuluaeg(kes veel ei näinud, siis piiluge vihmavarju alla).
Tunnetage teiegi seda südamesojust ja mõelge midagi ilusat. Kui olete juba midagi ilusat mõelnud, siis öelge see ilusti välja ka oma kallimale :)

Jõuluhullusele viitas ka tänane linnaskäik. Kõik poed olid rahvast täis, kuhjati kilode kaupa mandariine, banaane, komme ja küpsiseid. Müüjad olid näiteks Konsumis suht paanikas ja jooksid riiulite vahel, sest pidevalt kippus midagi otsa saama.

Väike nali kah! Nimelt saidilt http://www.inforing.net/EE/tellimine/ saab tellida ajakirjandust kuuese tellimusena :P Ilmselt on saidi haldaja vaadanud kuidas kirjutatakse aastane ja siis üritanud kuu samamoodi ära muuta. Kuidas aga tegelikult seda kirjutama peaks, seda ta ei teadnud.

Muusikaks - Birgit Õigemeel - Valged jõulud

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

(s)