pühapäev, 4. jaanuar 2009

There's a little creepy house in a little creepy place


Esimest korda võitis minu poolt välja pakutud lugu Aastahiti.
Finaaliks kujunenud telesaadet ma parem ei kritiseeri. See oli lihtsalt niivõrd kohutav, et ma jääkski sellest jahuma. Ütlen vaid seda, et vähemalt Kerli võiduloo video oleks ju võinud lõpuni näidata. Siin aga väike kokkuvõte tabelist. Kuna mainin vaid teatud lugusid, siis kogu tabeli leiate siit.
40.Jordin Sparks & Chris Brown - No Air - lugu oli viimasel ajal raadiotes nii mängitav, et oleks ennustanud kõrgemat kohta. Samas minu lemmikute hulka see ei kuulu.
38.Meie Mees - Valge Mersu (136) - Kas Meie Mehe tagasituleku läbikukkumine? Tundub, et vähemalt viimasel ajal on Meie Meest nõus mängima vaid Elmar.
37.Iiris Vesik - Ice Cold Story (140) - Vot selle loo tabelisse pääsemine oli üllatus! Veel üks väike fakt: tabelis oli kokku 3(!) eurolaulu, kuid Leto Svet puudus!!!
35.Dagö - Möödakarvapai (167) - Imelik, et jäi Dagö ainsaks looks tabelis. Oleks arvanud, et Välismaal saab kõrgema koha. Ise hääletasin just viimase poolt.
33.Leslie Da Bass - Pisar (174) - lausa uskumatu, et leidub ka sellise muusika austajaid
31.Birgit Õigemeel - 365 Days (177) - kartsin, et see ei jõuagi tabelisse. Minu üks lemmikuid.
29.Metallica - The Day That Never Comes (193) - miks nii madalal?
28.Birgit Õigemeel - Ise (186) - Birgiti edu on olnud üldnumbrites suu, kuid puudu on see üks ja lööv hitt. Raadiotes mängitakse küll erinevaid lugusid, plaadid kaovad lettidelt imekiirelt, aga aastahitis jäi see kahjuks tema laeks.
26.Vanilla Ninja - Dangerzone (197) - ??? Tegemist on ju paar aastat vana looga, mis mängiti singliks nende viimase rahvusvahelise plaadi müügile tulekul. Lugu ise on ju muidugi väga hea.
25.Pussycat Dolls - When I Grow Up (205) - pole korralikke lauljaid, sisu ega muusikat, kuid ometi läheb rahvale peale, sest on palju paljast ihu - seks müüb.
21.Marvi Vallaste & Bad Orange - Sa ja Ma (230) - ilmateateestraadi järjekordne looming, vähemalt seekord sisukam ja mõistlikum kui Niki.
18.The Rasmus - Livin' In A World Without You (237) - oleks soovinud näha kõrgemal, sest lugu on ju tõeliselt hea. Õnneks on neil plaadil ootamas veel mitu pärlit.
17.Madonna - Miles Away (245) - oletasin, et tuleb kõrgemale, kuid samas minu oma maitse järgi oleks võinud olla ka väga palju madalamal.
16.Shaggy feat.Trix & Flix - Feel the Rush (270) - imelik, et lugu sai hitiks siis, kui jalgpall läbi oli.
15.Nickelback - Gotta Be Somebody (319) - väga korralik lugu, kuid ilmselt hilise väljatuleku tõttu ka nii madalal.
14.Zetod - Kergotamine (355) - huumorimeel või patriotismipuhang??? Samas positiivne, et lisaks poprockile ka midagi värsket ja üldiselt ajalootolmu alla mattunut kuuleb.
13.Bedwetters - So Long Nanny (379) - see on ju inimeste piinamine!
11.Laura - 581C (428) - minu meelest parim lugu Laura plaadilt

Top 10 tuleb kunagi hiljem...

Kommentaare ei ole: