pühapäev, 19. juuli 2009

oleks nagu 2 päikest

Eile ja ilmselt ka täna on väljas selline kuumus, et kohati tekib küll mõte, ega ometi teine päike meie taevasse lisandunud ole? Ei ole kerge selle kuumaga ringi sõita ja küsitlust läbi viia. Eriti veel siis, kui kasutada on rohkem kui 30 aastat vana Audi 100. Auto on küll ülimalt stiilne, kuid kliimaseadmetest seal rääkida ei saa.

Eile õhtul sain ühe toreda kõne. "Kuule, ega sa Tartus pole?" Mina seepeale, et ei ole, puhkan praegu ja augustist tulen taas Tartu. "Ära nii pikalt räägi, ma ei saa muidu aru. Joon siin sõpradega Pirogovil praegu. Aga tead, augusti alguses, kui linna tuled, teeme ühed õlled" Küsisin seepeale, et kas siis kohe esimesel. Nüü siis asja kild, sest vastus kõlas nii: "Ei mina seda peast tea millal see kuu algus on, ega mul siin kalendrit käes pole."

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mulle tohutult meeldib see foto.

K.

TanelR ütles ...

Pilt on vahva jah ;) Aga mulle helistas ka ükspäev üks sõbranna ja küsis kas ma juhuslikult Kihelkonna maanteel Saaremaal ei sõitnud. Et ta olevat mind seal näinud :D Paraku see nii ei olnud.

Aga mis päikese tekitatud kuumusesse puutub, siis mina olen põlenud. Samas selle kommentaari kirjutamise ajal sajab Tallinnas juba mitmendat tundi paduvihma...