kolmapäev, 7. juuli 2010

Vajan vett ja külma



Seda esimest ju tegelikult isegi sai. Nimel jõudis vihm ka öösel Tartusse. Õnneks oli see nii tugev, et äratas mind. Kuna mul olid aknad lahti, siis oleks vastasel korral nii mõnigi elektroonikaseade ujuma läinud. Akende sulgemine viis aga selleni, et öösel ei jahtunud tuba korralikult ära ja hommikul oli toas 29(!!!) kraadi sooja. Vot seal joa juures tahaks hetkel olla. Loodetavasti tekitab vähemalt pildi vaatamisegi jahedaid emotsioone.

Otsisin eile hommikul poodidest taga tehtrit. Vanasti oli neid igas köögis vähemalt viie eri suuruse ja värviga. Käisin läbi nii ehituspoode kui ka Lõunakeskuse supermarketid. No ei ole sihukest vanamoelist asja saada. Tegelikult küll on, kuid need olid kõik kuidagi suured. Eks sõna tehter ole juba ise üks vanamoeline asi, sest ka ÕS soovitab kasutada uuemat sõna lehter :)
Supermarketist ma ka lõpuks selle sain, kuid ikkagi oleks soovinud väiksemat. Sellest tingituna suutsin ma ära õlitada nii paraja osa oma labori põrandast kui ka masinast. Ei ole õlivahetusel kasutajasõbralikkusele mõeldud.

Kommentaare ei ole: