teisipäev, 22. aprill 2008

te ei taha teada

Päeva tsitaat: Geenitehnoloog on väga tugevate prillidega bioloog!
Loogika tuleneb sellest, et tegu on peaaegu bioloogiga, kes kasutab lihtsalt tihedamini tugevamat mikroskoopi kui rakubioloogiaga tegeleb inimene. Mulle meeldivad idiootsed mõttearendused.

Vahel on asju mida tahaks olematuks muuta. Seda soovi ei vähenda ka mõte, et inimene kelle pärast mõnda asja muuta suudaks pole selle pärast vihane ega pahane. Asi aga selles, et mina olen. Enda peale! Aga eks see ongi nii, et kui liiga palju püüda, siis on alati oht üle pingutada. Mitte, et oleks probleeme või kui neid on, siis on need minus endas. Samas mitte midagi mitte lahendatavat. Lihtsalt väike pettumine eneses.

Ja taaskord ma suutsin endas pettuda! See viimane lause pole seotud eelneva tekstiga. Sain ühe telefonikõne, mis seletab lahti väikese müsteeriumi. Tuleb välja, et probleemi polekski olnud, kuid paar inimest lihtsalt arvasid, et ma ei pea teadma mida minu nimel tehakse. Mõnele inimese soovitaks küll ajud osta, kuigi ilmselt on puudu südametunnistusest. Viimasest poleks aga kasu, sest selle rikuks ta koheselt ära. Luban ka ennast koheselt võlla tõmmata, muud siin ei aita.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ei, seda ära tee.
Mitte, et ma oleks päris täpselt aru saanud, kes, mis või miks sulle käkki keeras...aga
Kes siis veel oleks mu hoolitsev isa ja tunneks muret, miks mind loenguruumis näha pole?:)
Nii, et ära tõmba end võlla. Ei otseses, ega kujundlikus tähenduses...

PS: Roxette meeldib mulle väga väga. Aitähh :)

Anonüümne ütles ...

Sa pidid ju C öeldud vastuse tsitaadile ka kirja panema :P

Põnev foto... Huvitav kuidas see teemaga seostub?

Funestus ütles ...

C vastus minu teooriale: See on mingi sinu loogika või?

ja sa ei taha teada kuidas see teemaga seostub. Tegelikult ei seostugi, kuid see seostub ajaga, mil ma selle üles panin.