pühapäev, 21. september 2008

olen tagasi


Vabandan kõigi ees, et nii kaua siin minust midagi pole kuulda olnud. Lisaks sellele, et mul on olnud kiire nagu tavaliselt, murdis viirus mu arvuti maha. Oma suurest õelusest olid minu jaoks suletud paljud netilehed(sh. kõik google alla kuuluvad lehed).
Räägiks siis uudiseid kah. Saatsin täna ära 6 fotot näitusele. Loodan, et vähemalt 3 neist üles jõuab. Millised ma täpsemalt saatsin, seda veel ei ütle. Sain ka just mõned minutid tagasi oma video valmis, mille plaanin esitada ühele võistlusele.

Tegelikult on selle nädala märksõnaks saanud hoopis minu minevik. TR võttis minuga hiljuti ühendust. Njah, eelmine aasta tuli selle peale meelde... Kes sellest mõttest nüüd aru ei saanud, siis soovitan lugeda aastataguseid postitusi. Nagu sellest veel küllalt poleks olnud, eile sain veel ühe pommuudise. Inimese kohta, kellega kokkupuudet sooviksin tegelikult olematuks teha, sest see oleks mulle äärepealt väga rängalt lõppenud. Nädal aega sõnumite ja kõnedega ähvardusi pole meeldiv saada. Samas, eks me peame kõik oma minevikku taluma. Kardan, et ilma M.R-ta oleks veel paljugi neid seiku, mis tulevikus kätte maksaks.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mis huvitav pilt see on?

Funestus ütles ...

Tartus Luunia poole vaadates näeb pea igal ööl erinevaid taevamärke ja valgusshowd-d

Anonüümne ütles ...

väga hea :D Ma ise peaks suht sageli seda vaadet nägema, aga ikka ära ei tundnud :D See näitab fotograafi professionaalsust ;P

Funestus ütles ...

jah, kuid keegi võiks selle eest raha ka maksta, see aitaks veidigi mu ülirasket seisu

Anonüümne ütles ...

uups, sry kui tuletasin sulle meelde minevikku. Ma ei tahtnud tegelikult.
Aga mõtlesin et äkki sa vastad mulle ja sa vastasidki ja nüüd me suhtleme natukene vaikset viisi.
Anna mulle tõsiselt andeks, ma ei tahtnud.