kolmapäev, 28. jaanuar 2009

Sa ka veel siin?!

Üks huvitav juhtum Tartu ühistranspordist
Kõndisin bussipeatuse poole, kui vaatan, et just mulle sobiv buss on ees, kuna maa bussipeatuseni oli veel päris paras ei hakanud jookma, sest poleks nagunii jõudnud. Kuid buss seisab ja seisab. Paar kiiret liigutust ja olingi bussi juures ning juht sulges mu nina alla esiukse. Õnneks ta siiski märkas mind ja avas selle uuesti. Jõudsin veel sel ajal märgata, et piletikontroll oli just bussi kamminud, seepärast siis ka selline viivitus. Buss hakkas juba peatusest väljuma kui keegi taga otsas hakkas karjuma, et tehke uks lahti. Rahvas naeris veel, et keegi on vist uksevahele jäänud. Ja uuesti ning palju nõudvamalt, et tehke kohe uks lahti. Siis selgus ka põhjus - üks kontroll oli veel bussi jäänud! Bussijuht kirus veel mõnda aega, et niigi graafikust maas ja siis need lollid ka veel jokutavad. Buss oli veel korralikult täis kah.
Täna esitati mulle palve, et ma õppejõuks hakkaks. Tegemist ei olnud küll inimesega, kes mulle sellise ametikoha ka saaks. Üldiselt palutakse mul ikka õpetajaks hakata... siit kumab välja ilmselge areng :)

Muusikaks seekord: Blue Money - The Happiest Place

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kuidas see koer teemaga seotud on? :P

-t-

Funestus ütles ...

otseselt ei olegi ja minu viga, unustasin selgituse. Nimelt vaatas koer omanikule just sellise näoga otsa, et sa ka veel siin. Oli lihtsalt nii ametis mulle sülle ronimisega. Kui lõpuks mu sülest maha ronis, siis vaataski omanikule nii küsiva näoga otsa.