teisipäev, 22. jaanuar 2008

Kivist maailm me ümber

Ära! Ära siit kivihiiglaste vahelt!
Kuni praeguse hetkeni pidsin seda päeva üheks ilusaimaks päevaks. Kuigi kui nüüd mõtlema hakkasin, siis on siin ka veidi muud. Olen õnnelik - oli lihtsalt super päev (tänu kuuele inimesele). Samas on mul nüüd kahju paariks nädalaks lahkuda :)
Vahel on mul isegi tunne, et kas ma olen selle ise ära teeninud, sest ennast ma teistele küll nii meeldivaks sõbraks ei pea.
On kuidas on, igastahes on hetkel lahkumine kohustuslik, sest kuni nädala lõpuni on kõik järgnevad päevad kohustusi täis.

Suur tänu R,T, T, C, M, K ja A Loodan, et ka teil oli tore päev.

Pildist: see on siis värske lumi, mis täna õhtul saabus. Väga positiivne nähtus, kuigi pole antud nädalal ilmselt rohkem aega blogi jaoks pildistada, seega peate leppima vanemate piltidega. Nädala teises pooles lähen küll kaht üritust pildistama, kuid need pildid siia ei jõua.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere kallis sünnipäevalaps:)!
Kuna sul tänasel päeval mingit postitust ei ole siis kirjutan siia.
Lähedane inimene võib mõnikord meelest minna, isegi kui tal on sünnipäev. Aga on inimesi, keda ei unusta, isegi kui nad on võõrad.

Soovin sulle Mega palju õnne sünnipäevaks!
Ole tubli ja päikest sulle.

T.R

Funestus ütles ...

Tänan :)
ja ma täiesti nõustun sinuga.

Anonüümne ütles ...

Ma lihtsalt pean kommentaari kirjutama, kuna see pilt ei jäta mind külmaks. Nimelt seda vaadet olen juba 19 aastat järjest näinud... Kodune Kivilinn.

Aga sinu jaoks tsiteerin ühte laulu: "Big City Life, here my heart have no base..." Sinu jaoks on see lihtsalt kivist linn.

PS! T.R, nii armsasti kirjutasid:) Tubli, just õigel ajal.

T.V
;)