reede, 4. jaanuar 2008

Midagi suvist

Vestlesin eile A-ga. Olen alati hinnanud teda selle poolest, et ta julgeb kriitikat ka otse öelda. Nu ja kunata väitis, et sellist halli ja külma olma näev väljas niigi võiks ma vahelduseks ka midagi soojemat panna. Palun, see pilt siis sinu tellimusel :) Sinu soovil kasutan ka suuremat kirja. Täieliku üllatusena kuulsin, et loed huviga neid tekste. Olin seni arvamusel, et ega neid tekste keegi lugeda ei viitsi.
Muidugi kui soojusest rääkda, siis mainiks ära, et mul on põrandal hetkel 11,8 kraadi sooja.

Kuna siin on see blogi jälle kuidagi sügavale masendusse langenud, siis lisaks sellisele suvisele ja positiivsele pildile veel midagi head. Vahel on mul tunne, et vähemalt erinevates loosides mul veab kuidagi ahtlaselt hästi. Käisin ju enne jõule Tallinnas tasuta kontserdil, sest võitsin raadiost ühe e-maili eest 2 piletit. Ma pole nüüd kindel, kas kuulsin õigesti, kuid tundus, et võitsin R2-e Aastahitist mingi plaadi.

3 kommentaari:

Arra ütles ...

jep.
suur kiri- hea.
ning tekstid annavad vähemalt poole koguväärtusest

Anonüümne ütles ...

Minu meelest kaa! Ma loen ka alati teksti piltide alt. Ja just see, et vähe teksti on, innustab lugema. Sest jõuab kiiresti ära lugeda. Pikema teksti jaoks on vaja natuke aega varuda, et süveneda. Pealegi lühike ongi lööv;)

Ma ei taha kritiseerida seda, kes ütles et rohkem teksti võiks olla - ma lihtsalt vaatan teise nurga alt:P

Nii et jätka samas vaimus ja veel paremas!

Nojah nüüd ma kirjutasin ise ka pika teksti...

Arra ütles ...

aga mulle meeldivad pikad tekstid ka :D
lühikesete ja pikkade vahel võiks selline väike tasakaal olla.Vaheldus on hea! Muudab huvitavamakas :)