esmaspäev, 21. jaanuar 2008

Takistus

Njah, pealkirjast ja pildist võiks oletada, et jälle on tulemas mingi masenduse tekt, kuid ei :D
Tegelikult olen praegu väga positiivselt meelestatud. Ja vaadake nüüd pilti uuesti. Pärast okastraati on tulemas ilus lumine ja valge põld ning kauguses võib ka metsa silmata. Sain eile õhtul kõne, mis mind pilvedesse viis :) Eilne oli üldse üks väga tore päev.
Mul tuli meelde üks tore vaidlus M-iga(ega me muud ei teegi, ainult vaidleme)
Ta väitis, et elu on lill. Nu samas ei ole ju! Lillega on see viga, et enamuse oma elust veedab ta halli hiirena rohu sees. Mingil htkel õitseb lühikest aega ja siis närbub. Saabub sügis ja kui see lill enne seda oma eksistentsi pole lõpetanud, siis sügisel see juhtub ja talvel kattub ta lumega. On muidugi neid, kes järgmisel aastal uuesti õitsele löövad, kuid ikkagi. Seega minu väide on, et vähemalt mõne inimese elu pole mitte lill vaid igihaljas taim :D Suvel pole võib olla nii särav, kui näiteks igihaljad okaspuud kõrguvad üle teiste. Ja talvel, kui enamik lume alla puhkavad, on igihaljad need kes uhkel oma rohelusega säravad. Täpselt nagu see kuuseke siin vasakul. Ta on veel väike, kuid sellest hoolimata oskab juba silma paista. Suvel ootab ta rahulikult oma aega, talve, mil ajutised uhkustajad oma jõu kaotavad. Seega mõelge, kas on parem särada korraks tähena, et siis hävida või on parem olla veidi kannatlikum ja oodata oma aega.

Eile õhtul tulnud telefonikõne tähendas ka seda, et ilmselt on blogis oodata väikeseid muutuseid. Seda küll alles suvel, kuid sellest pikemalt siis kui asi kindlam on.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma aiman miks tänane postitus lilledest ja taimedest räägib, arvestades seda mis homme on:D

Ja selle kohta, kas elu on lill, arvan ma et... ah küsi millalgi, eks ma siis räägin. Aga ma arvan pigem, et Lill on Elu.

Aga see eilne uudis oli ikka parajalt crazy jah :D Edu sulle igal juhul

Arra ütles ...

mhh? mis uudis?
elu võib lill küll olla
ja lill on elu ka
aga ma ka parem pikemalt ei heieta sel teemal, vaid õpin mesofüüte ja kserofüüte edasi :D