laupäev, 15. märts 2008

tsirkus selleks aastaks läbi

Nüüd oleks aeg teha väike tagasivaade möödunud nädalale ja enne valimistulemuste selgumist väike prognoos teha. Kuid kuna see on nii tänamatu amet, siis ma parem ei hakka siin blogis seda ennustama. Kuid numbrd selguvad juba esmaspäeval.

Teeksin parem täna väikese filmiülevaate.
Vaatasin paar päeva tagasi ära uue Rambo filmi. Ausalt öeldes oli see mulle täielik pettumus.
Stallone lasi kõik pahad maha ja siis saigi film läbi :D
Ajal mil teema vaikselt arenema hakkas, oligi film läbi. Esimene tõsisem lahingustseen oli alles filmi lõpus. Filmis oli ka häirivalt palju loogikavigu. Näiteks kui Rambo palgasõdurid retkele sõidutas(ja ise nendega kaasa läks), siis jätsid nad oma paadi täiesti avatult ja varjamata nö "sadamasse". Samahästi oleks võinud lääneliitlased ka Normandia dessandi Saksamaa sadamate kaudu korraldada. Samuti häiris, et palgasõdurite pundi kinnilangemine valitsusvägedele jäeti kajastamata. Ilmselt ei suudetud välja mõelda, kuidas võiks grupp hambuni relvastatud professionaale mingitele kohalikele nii haledalt vahele jääda. Ka
jäi filmi lõpus selgusetuks kes palgasõduritest viimase(ja ka ainsa tõsise) lahingu üle elasid. Lisaks sellele jäi silma veel nii mõnigi viga, mida kogemustega sõjahundid teha ei tohiks. Põnevusfilm see nüüd küll ei olnud, sest mingigi pinge tekkis vaid paariks momendiks ja siiski leidsid need olukorrad kiire lahenduse. Märul? Kui filmi viimased 10 minutit tekitavad sadakond laipa ja ülejäänud aeg on luuramine, siis see ei ole märul. Tõe huvides peaks küll mainima, et ka filmi keskel tekitati sadakond laipa, kui valitsusväed ühe küla maha põletasid ja enamik sealsetest inimestest maha nottisid.
Millegipärast oli ka film väga lühike. Kogukestvus oli umbes tund.
Kui sa pole seda filmi näinud, siis pole sa ka tegelikult mitte millestki ilma jäänud.

4 kommentaari:

ArvoS ütles ...

tundub, et ei tasu tõesti sellise filmiga oma aega raisata!

Funestus ütles ...

See on minu vga subjektiivne arvamus. Kindlasti on inimesi, kes kiidavad seda filmi taevani.
Kuid jah, mina soovitan vaadata pigem mõnd Rambo vanemat osa.

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Arra ütles ...

Mina ei soovitaks üldse Rambot vaadata, aga see olen mina :)
Nii palju paremat on, millele oma aega kulutada. Filmide seas ja igal pool mujal.